Massage

Aan-Raken is Ont-Moeten!

 

Vanuit een holistische benadering breng ik balans in lichaam en geest, in denken en voelen zodat je meer vanuit je hart kan leven!

Door aanrakingen kan je energieblokkades opheffen zodat je innerlijke energie weer kan stromen.

Daarnaast is gebleken dat massages symptomen als pijn, stress, depressie, angst en vermoeidheid kunnen verzachten. Tijdens een massage wordt het hormoon oxytocine opgewekt. Ook wel het “gelukshormoon” genoemd. Helende aanraking via de huid stimuleert bepaalde zenuwvezels waardoor jij je meer bewust wordt van je innerlijke lichaam. Die ervaring van “beter leren voelen” speelt een grote rol in je psychische welzijn en kan dus via massage positief worden beïnvloed.

Relaxerende massage met een touch of kinesiology!

De relaxerende massage is een volledige lichaamsmassage waarin ik een aantal kinesiologische technieken verwerk waardoor je een diepgaande ontspanning ervaart. Daarbij pas ik zachte strijk- en diepere kneedbewegingen toe. Ook ritmische bewegingen uit de holistic pulsing maken de massage tot een ontspannend geheel.

Duur 60 minuten - Kostprijs 65€

 

Hoofd-, nek- en schoudermassage kan heel ontspannend zijn bij stressmomenten. Heb je niet veel tijd en toch nood aan je hoofd leeg maken, kies dan voor deze deugdoende massage.

Duur 30 minuten - Kostprijs 35€

 

De Raindrop technique® is een massage van de rug en voeten met essentiële oliën. Het druppelen van 9 pure oliën op de rug verleent haar naam aan deze techniek. Het fijne daarbij is dat hier ook de vedertechniek van de Lakota Indianen in verwerkt werd alsook een techniek uit de Tibetaanse reflexologie.

Wist je dat geuren rechtstreeks ons limbisch systeem prikkelen? En dit deel van de hersenen is verbonden met onze emoties en ervaringen. Vandaar dat we via essentiële oliën onze emoties en gevoelens positief kunnen beïnvloeden.

Duur 60 minuten - Kostprijs 75€

 

Ik bied massages aan in mijn praktijkruimte.

Daarnaast ga ik op pad en bied ik op maat massages aan voor mensen met een extra uitdaging (beperking), in woonondersteuningen, dagcentra,…)

 

 


CHannGE

KINESIOLOGIE

Ik help je graag, contacteer me voor vrijblijvende informatie over wat ik voor jou kan betekenen.

CONTACTEER ME

Studio 2 bij de Feniks

Deurneleitje 6, 2640 Mortsel

0494 63 73 67